Beställ

För att beställa, ring in din beställning på tel 0582-12571 eller 070-9558256. Detta är enklast eftersom många motiv är speciella och för att lagret varierar.

 

Vad kostar det?

Vindflöjlarna kostar från 995kr och upp beroende på utförande. Övriga skyltar och väggdekorationer varierar i pris beroende på utseende och storlek.

 

Vad kan man beställa?

Alla motiv kan bli en vindflöjel. Har du en skiss, ett foto eller en idé, berätta bara vad det ska föreställa. Om du har ett speciellt föremål som skall avbildas så kan du skicka en bild. Om det t.e.x är en speciell bilmodell så kan jag ta fram en bild åt dig. Ring gärna och diskutera när du lägger din beställning.

 

Storlek och material

Vindflöjlarna är i de flesta fall gjorda av 1,5mm tjock plåt. De svarta vindflöjlarna är behandlad i tre lager, första zinkfosfat, sen grundlack och sist pulverlack. Detta gör att de blir mycket tåliga mot väder, vind och rost. Storleken på flöjlarna kan variera efter önskemål och motiv. Pilen de sitter på är mellan 60 och 70 cm lång. Normal höjd på vindflöjeln är ca 50 cm. Vill du ha din personliga flöjel i någon annan storlek så går det också att få.

 

Olika typer av montering?

När du köper en vindflöjel så medföljer fäste och 4 rostfria skruvar. Fästena är samma som du kan se på bilderna nedan, de passar för att montera på de flesta ställen. Fästet är bockat för att komma ut 45 mm från väggen, detta gör det enklare att montera på taknocken där det oftast finns tegelpannor, plåt mm som gör att man måste komma ut en bit. Om man inte bockar fästena så får man oftast sätta en träskiva under, det slipper man med denna modell. Har du andra önskemål om hur ditt fäste skall se ut för att passa, fråga gärna så kan du säkert få en specialmodell som passar dig.
Vid sidan om detta “standardfäste” så finns även ett fäste som är mer utsmyckat. Det har de fyra olika vädersträcken utpekade bl.a, denna modell kostar några kronor extra och brukar oftast passa bäst med enklare typer av vindflöjlar. Fråga gärna.

 

Fäste till vindflöjel Fäste till vindflöjel Fäste till vinflöjel

 

Frakt inom Sverige

Paket med posten kostar 150 kr, detta inkluderar alla kostnader. Med Schenker kostar frakten 120 kr. Observer att frakten är inkluderad i de priser som anges för vindflöjlarna.

 

Frakt till övriga länder inom Europa

Till övriga länder inom Europa kostar frakten 340 kr med posten. Detta gäller paket som väger 3-4 kg, räcker för en vindflöjel eller motsvarande.

 

Betalning

Postförskott om inget annat är överenskommet.

 

Leveranstid

Ca 14-20 dagar, presenter har förtur, 3 dagar om det finns i lager.

 

Betyg

Har du handlat av mig. Ge gärna en kommentar eller ett betyg på reco.se eller google+.Kategorier

Kontakt

Tommy Strandberg

Hantverkargatan 3
694 31 Hallsberg
Sweden

Tel: +46 (0)582-12571

Mobil: +46 (0)70-9558256

Email:
tommystrandberg@live.se

Webb:


Google+

Karta | QR Kod